Nyilatkozat


Ahol annyit beszélnek az önzetlenségről, ott ritkán van jelen a gyakorlatban. Ez itt egy ilyen ritka alkalom. Minden a körülmények szerencsés együttállásán múlott. Amikor ezekbe a meditációkba belekezdtem, nem úgy kezdtem bele, hogy megcsinálom az általam Teremtés 2.0-nak nevezett műveletet, hanem menet közben alakultak a dolgok. Természetesen valakik álmai, hogy 'legyen tisztességes a világ', meg hogy 'legyen normális a világ', meg 'álljon helyre a világ' normális kívánságok, ám nem voltak rendesen paraméterezve. Mit jelen az, hogy a világ? Mert lehet valakinek a kis világa, aminek keretei a mindennapi élete és lehet a multiverzum szint, beleértve a világegyetemet minden párhuzamos valóságban. Ez utóbbi persze csak teoretikus egészen addig, amíg fel nem bukkan valaki, akinek előéletében pont olyan fejsérülései voltak, amiktől kinyílt az agya és pont olyan első beavatást kapott, ami addig elképzelhetetlen dimenziószinteket tett számára lehetővé. 

A szerencséhez az is kellett, hogy mindez egy olyan bolygón következzen be, ahol lehetséges elérni ilyen frekvenciákat úgy, hogy az ember előtte sosem találkozik a spiritualitással és menet közben is el tudja kerülni a szakrális (és világi) intézményrendszereket. Rendelkezik azzal a bátorsággal, hogy félelem nélkül nézzen szembe a rá váró feladatokkal és lényekkel és azzal a tisztességgel, hogy azt is teszi, amiről addig beszélt. Akkor is, amikor megszerzi az ehhez szükséges hatalmat. Rendelkeznie kell a független gondolkodással, az átlagot jóval meghaladó intelligenciaszinttel és a megfelelő csillagjegyben születéssel. Most, hogy elmondtam a szerencsefaktor egyik felét, mondhatnám a másikat, ám azok már olyan dimenziószinteken zajlottak, amik meghaladják mind a vallások, mind a tudomány jelen állását. Az elején az volt a hajtóerőm, hogy megoldjam a saját problémámat, de aztán rájöttem, hogy onnan már csak egy kicsit kell továbbmennem ahhoz, hogy ezt az egész világgal megtegyem. Ez években 12 év volt és már csak kettő kellett volna, ám ekkor olyan támadások értek engem, amik még újabb 6 évet rátettek... és át is formálták a megoldás formáját ilyenné. Ez az időszak részemről abszolút önzetlen, amit már az általam felállított etikai környezet határol, aminek szabályai rám is vonatkoznak.

Röviden, tömören és érthetően. Egy teljesen új spirituális keretrendszert alkottam és arról is gondoskodtam, hogy elkerüljem a hasonló ilyen keretrendszerek hibáját, azaz hogy vallássá alakulva aztán alacsonyabb látószögű lények érdekeit szolgálja. ÉlményPark Holo Operációs Rendszernek neveztem el, mert hogyan másképp lehetne a címbe tenni a legjobban a fizikai sík lényegét. Ebből később ÉlményPark Platform lett a magasabb dimenziószinteken, de ide annyira kevesen fognak eljutni, hogy csak az érdekesség szintjén említem. Amikor ezzel a munkával végeztem, azóta a linux filozófiájával automatikusan fut, én pedig kijöttem belőle és ráfordultam azokra a feladataimra, amiket így már a saját spirituális platformom biztosít olyan lények helyett, akik tapasztalataim szerint sosem tartották be egy ígéretüket sem. Kijőve belőle én sem tudom felülbírálni, így ezek a lények sem. Természetesen maradtam a fő fejlesztője, ám elérni azt a tudati zónát az idővonalon 3 év és 3 év vissza, plusz az ott eltöltött idő, ezért a legközelebbi ilyen csak a tesztek után várható és ez nem mostanában lesz. Nyílt forráskódú, ami bárki számára elérhető, aki rendelkezik azzal a minőséggel, amit a paraméterek szigorúan meghatároznak. Ha nem így lenne, akármilyen szar ember (vagy lény) hozzáférhetne és az elvégzett munkám nem érne semmit. Ezt a munkát a magam szorgalmával, tehetségével és finanszírozásában végeztem, senki másnak nincs köze hozzá. Akkor sem, ha ő maga az Úr, de jobb ha tőlem tudjátok meg, hogy inkább Úrnő.

Felvetődik a kérdés, hogy egy sosem látott dimenziószintet elért ember rangja mi alapján legyen meghatározva, különösen annak tükrében, hogy már eggyel felettünk sem ismerik el az egyén függetlenségét. Ráadásul mindez egy olyan bolygón, ami a tudomány világa és olyan civilizációban, ami a demokratikus elveken nyugszik. Ha azt akarom, hogy ezek az értékek megmaradjanak, akkor ezt a rangot nem érvényesíthetem a mindennapok szintjén és el kell fogadnom azokat a szabályokat, amik egy ilyen világot meghatároznak. Ám ekkor szembe találom magam azzal a problémával, hogy nálam sokkal alacsonyabb rangú lények és ezek emberi alakjai akarnak ezen a világon szó szerint uralkodni. Mindezt úgy, hogy föntről nézve része vagyok egy olyan csillagcsaládnak (kollektívának), aminek rangja annál (sokkal) kisebb, mint amit én egyénként megvalósítottam és nem értenek ebből az egészből egy szót sem. Ráadásul ahogy az emberiség átesett a tudatszint váltáson és felemelkedett ebbe a kollektív tartományba, a tudomány és a demokrácia is komoly veszélybe került, ezért új kiívásokkal kellett szembenéznem. Amit összességében és logikai kapcsolataival senki sem ért és akik ebben nekem segíthetnének, ők néznek először bolondnak. Így tulajdonképp az ÉlményPark mintájára megcsináltam az egyéni tudatokon futó spirituális operációs rendszert, amiért olyan 2000 év múlva biztosan Nobel-díjat adtak volna és Játék Szervernek neveztem el, mert tulajdonképp az is, ha az Élet egy nagy játék. Ami most alapvetően az ÉlményPark fejlesztésének és üzemeltetésének munkálataiba segít be a ti önzetlen közreműködésetekkel, aminek részleteitől most eltekintek.

Ennyi önzetlenség után végre jöjjenek az önző dolgok, amit most az anyagi helyzetem rendezése határoz meg, ugyanis nehéz lenne érzékeltetnem azt, milyen volt 20 évig bevétel nélkül ezt végigcsinálni. Ennek részletei és keretei sem világosak, mivel soha sehol nem történt még olyan sem, hogy valaki a fizikai síkról egyénként ilyen dimenziószintekre jut egy alapvetően ateista világban. Ugye mondanom sem kell, mennyire reménytelen lenne kifelé elmagyarázni, hogy mi a szitu, ha valahova elmennék dolgozni és akkor ki az a lény, aki a főnököm lenne. De ez az információ arra jó, hogy ti elkezdjetek ugyanezen komolyan elgondolkodni a saját vonatkozásotokban és mindjárt rá is jönnétek a trükkre, amit eddig nem tudtatok megmagyarázni. Föntről ne várjatok megértést olyan lényektől, akiknek nincs logikai alapú rációjuk, ez által megértésük sem és akik amúgy teljesen félre is értik a helyzetet. Őszintén szólva halvány fogalmam sincs, ezeket a problémákat hogyan lehetne orvosolni. De ez nem új számomra, ezért még annak idején készítettem egy olyan XD programot, ami a hozzá rendelt paraméterek figyelembe vételével megteszi és ez lenne a második Nobel-díj a sokból. Szóval én sem tudom mi fog történni és hogyan, de igyekszem a legjobban megoldani, amikor belekerülök, ahogy eddig tettem.


Ez a fickó nem fikció