Mi történik akkor, ha drogozol?

Kezdem ott, amikor azt látod, hogy a focisták letérdelnek a rasszizmus ellen tiltakozva olyanok miatt, akik ellenkező esetben ilyet sosem tennének a fehérekért, az pontosan olyan, mint amikor ők térdelnek le a tankjaink előtt. Vagyis azt a technológiát látod, ami a spirituális területen érvényesül és azért nehéz észrevenni, mert ezek benned érvényesülnek. Amikor drogozol, ott is minden benned zajlik, azaz más dimenziók érvényesülnek, mint a 3D külvilág.

Ezt azt jelenti, hogy amikor betépsz, magasabb dimenziós emberré válsz. Nagyon nem mindegy azonban az irány. Ez sok mindentől függ, például hogy milyen cuccal teszed, milyen a tudatállapotod és milyen a lelkiállapotod. Van-e már olyan segítőd, aki jobban képben van és ő mennyire tud neked segíteni. Mennyire vagy félős és milyen rutinod van ebben. Ugyanis a magasabb dimenziók nem fizikai világok, ahol a kollektívák vannak otthon és erősen hierarchikusak, aminek te inkább az alján vagy, mint a tetején. Nem beszélve arról, nem valószínű, hogy olyan népszerű vagy, mert a fantáziáid ott pont annyira valóságosak, mint az európai utcákon erőszakoló bevándorlók. Nem véletlenül példálózom ezzel, mert gondolom kitaláltad, hogy van összefüggés a kettő között.

De van egy jó hírem, létrehoztam valamit, egy olyan spirituális keretrendszert, ami ahogy elkezd az adott szférákban érvényesülni, megoldja ezt a problémát. Ám ezt nem száz évvel ezelőtt tettem, hanem csak 3 éve indítottam el és mivel soha senki nem csinált még ilyet, nem lehet tudni, hogyan történik. Illetve lehet tudni, de épp a munka közepén vagyok és ilyesmiről csak a végén célszerű beszámolni. De mi történik ilyenkor?

Amikor betépsz, a tested marad a 3D-ben, a tudatod viszont felemelkedik. Tök jó, egy szippantással megoldottad a tudatszint váltást. Ám az ezzel a probléma, hogy a te 3D-s világod is felemelkedik és találkozik olyan tudatokkal, akik számára a fizikai világ pont olyan érdekes, mint neked az övék. Érdekes egy darabig, pont úgy, ahogy egy harmadik világbeli országba is tök jó ellátogatni, de közel sem biztos, hogy szívesen ott is élnél. Nekik azonban a te világod számít harmadik világbelinek, ahol ahogy téged sem korlátoz önmagadon kívül semmi a fantáziálgatásban, őket sem a megszállásokban. Ami szét is terjed a saját tudati hálózatodon lévő embereken át az egész világra. Én közben dolgozom a problémán, ami azt jelenti, hogy ülök egy helyben egy lakásban és a tudatpozíciómtól függően változik a világban az, hogy épp ki a főnök. Amikor még én is éltem a 3D innen nézve boldog életét, akkor a Nyugat volt a főnök, aztán jött az iszlám, most meg épp Kína van soron. Ti, akik ezt olvassátok is ebben az utazásban vesztek részt, aminek végcélja egy (illetve mindenkinek egy) olyan világ, ahol ő a főnök és ebben a Multiplex Vetítésnek nevezett rendszerben áll össze a kép újra harmonikus rendszerré.

Amikor először kipróbáltad a szert, ami amúgy lehet vény nélkül kapható gyógyszer is, vagy akár egy rántott gomba, vagy egy téged ért trauma most a teljesség igénye nélkül, magad mögött hagytad a régi 3D-s világodat és beléptél a multidimenziók világába... de te ebből egyáltalán nem veszel észre semmit, annyira csak a külvilágban élsz. Az én megoldásom arra a megfigyelésre épül, hogy ez a helyzet egyáltalán nem probléma, ha lehetőségként tekintek rá annak tükrében, a még magasabb dimenziókban milyen problémákat találtam. Azaz könnyen lehet, hogy az ok, vagyis a te első drogozásod valójában csak a második ok, ami értelmezhetővé teszi neked a 3D idővonalon a történéseket és az igazi ok a még magasabb dimenziók igénye az ő problémáik megoldására. Erre pedig kiváló válasz ez a holografikus játékprogram, amiben lehet:

- tanulni

- gyógyulni

- kalandokat átélni

- kutatni és fejleszteni.

A mindenkit érdeklő kérdés az, vajon mi történt a régi világodban. Először is neked sosem volt olyan régi világod, amire most emlékszel, mert a magasabb dimenziók felülírták azt a te jelen idővonaladon. Aztán lehet, hogy nem is volt világod, mert te egy ilyen magasabb dimenziós tudat vagy, aki rácsatlakozott erre a valóságra. Ha pedig volt világod, szerintem rá se ismernél és ha ráismernél, könnyen lehet, nagyon cikinek találnád. Itt kétféle ember van. Az egyiknek spirituális megtapasztalásai vannak, a másik spirituális lény, aki megéli a fizikai létet.

Ebben a multiplex vetítésben mindenki megtalálja a helyét, amit otthonnak nevezhet legyen egyéni tudatú, vagy kollektív lény. Mivel a rendszer folyamatosan fejlődik, állandóan játékban vagy még akkor is, ha meditálsz. Ne hidd el, hogy drogos vagy, ne hidd el, hogy függő vagy, mert akkor a játékban betöltött státuszod is a  drogos és a függő szerepe lesz. Minden az elmében dől el és ha ott rendet raksz, a világ is rendeződik körülötted. Amúgy azt szoktam mondani, amikor rákérdeznek, hogy 'ki vagyok', hogy a 'fehér ember fegyverrel' és ez mindig bejön. De neked nem ajánlom, hacsak nem kívánsz egy hasonlóan extrém ívet bejárni, mint amiben nekem volt részem, amíg eljutottam odáig, hogy ilyeneket írjak, te pedig olvasod.Vissza

Ez a fickó nem fikció