Kétsebességes emberiség

 

Valakik egyszer eldöntötték, hogy az emberiség nagy része számára az idegenek létezése csak mikroba szinten engedélyezett. Arra hivatkozva, hogy a nálunk technológiailag fejlettebb idegenek jelenléte pánikot okozna. Ez az érv azonban felemás, ugyanis magasabb látószögön hiába érthető az idegenek létezésének eltitkolása, nem lehet hosszú távú megoldás. Először is a technológiai fejlődés már ma is lehetővé tesz olyan kamerákat, amikkel a Holdon létesült idegen bázisok már észrevehetők. Ha valaki venné a fáradságot, hogy hosszabb ideig figyelje a Holdat, biztosan kiszúrná az időnként a képbe repülő űrhajóikat is.


A pániknak abból a szempontból sincs sok értelme, hogy ismerünk a középkorból fennmaradt festményeket, freskókat és fametszeteket, amiken egyértelműen idegen űrhajókat látunk. Logikus, ha ellenséges lenne a szándékuk úgy, ahogy mi értjük, már rég kilőtték volna a műholdjainkat a fellövésük pillanatában. A kétkedők egyik érve az, ha az idegenek léteznének, már rég fogtuk volna a rádiójeleiket. Ám már az Arvisurában rátaláltam egy olyan információra, ami szerint itt a Földön is létezett olyan kor, amiben a bolygók közötti kommunikációt gondolatokkal valósították meg. Ez a holografikus világképpel pedig könnyen magyarázható. Elmondható tehát az, hogy azért nem fogunk rádiójeleket, mert az idegenek más technikát alkalmaznak erre.


Honnan ez a fura félelem? Arra jutottam, hogy ez az emberiség tudathálójáról érkező jel, amit sokan első gondolatnak neveznek. Mert ha emlékeztek az emberiség történelmére és a mai világára, felvetődhet az a gondolat is, hogy talán nekik több okok lenne tőlünk félni, mint fordítva. Amikor ezt olvasva esetleg kialakul benned az a gondolat rólam, hogy 'ez hülye', ez egészen konkrétan egy ilyen jel, amit csak az elméddel tudsz felülbírálni. Mondjuk elolvasod a weboldalaimat és elgondolkozol azon, hogy te, aki ezekről alig tudsz valamit hülyézel le egy olyan embert, aki 20 éve megállás nélkül csak ilyesmikkel foglalkozik. Amikor egyesek azt állítják, hogy az idegeneknek semmi közük az ezotériához, féligazságot fogalmaznak meg. Ám a féligazságok jellemzője, hogy ha tudod az igazság egyik felét, akkor a másik felének a felderítése a te dolgod.


Amikor az ember megszületik és kialakítja véleményét a világról, arra kényszerül, hogy elfogadja mások véleményét, amit megerősítenek az iskolák is. Ahogy ezek rögzültek, onnantól már nagyon nehezen képes a véleményét megváltoztatni. A világban elfoglalt helyedet is ez a két dolog határozza meg: mit tudsz és hiszel a világról. Ám a földi embernek a racionális agyféltekéje képes arra, hogy a bizonyítékok hatására megrengesse a másik agyféltekéjét, azaz a hitét. Én neked itt csak olyan közvetett bizonyítékokat tudok felmutatni, amiknek utána tudsz járni, ha ez téged tényleg érdekel. Csak kattints rá az összes itt található képre és kezdheted utadat, amit főleg az elején erős kétségek öveznek. A tét a következő. Van az emberiségnek egy szűk rétege, akik pontosan tudják, hogy a Marson két értelmes faj él a földfelszín alatt. Ők az emberiség első sebessége. Ha ők ezt előled eltitkolják, akkor mi lehet a céljuk, amihez nem kérik ki a véleményedet? Aki egészen addig a másik sebességhez tartozol, amíg fel nem nyílik a szemed.

Ez a fickó nem fikció