A kómából ébresztés elmélete

 

- Ébresztettél már fel valakit a kómából?
- Amit az elmémmel teszek, azt másoknak nem tudom bizonyítani.

Voltak olyan kutatásaim, amik során beleütköztem a kómába esett emberek problémájába. A kóma tulajdonképp nem más, mint valamilyen behatás következtében az agy olyan hirtelen emelkedik magasabb dimenziókba, amit a test nem tud követni, ezért az agy szétválasztja a két funkciót. Amikor azon elmélkedünk, vajon mit érezhet egy kómába esett ember, ilyenkor legtöbbször a félelmeinket fogalmazzuk meg. Ám az igazság lehet, hogy ennek gyökeres ellentéte. 

Annyira, hogy a kómából ébredés nehézsége nem abban van, hogy egy szörnyű helyzetből kell valahogy kiszabadulni, hanem pont ellenkezőleg. Pompás élethelyzetekről, nagy hatalomról kell lemondani azért, hogy utána egy törékeny testben kelljen felébredni és utána az addigiakhoz képest unalmas életet élni. Ez nem könnyű és ráadásul ott van annak problémája, hogy mi történjen az illető holografikus kivetítéseivel, akiket számtalan valóságban élő emberekként lehetne értelmezni.

- Hogy találtál rá ezekre az információkra?
- Az autistákat tanulmányozva.

Amit mi az egyetlen külvilágként érzékelünk, az csak egy 3D-s pálya, amibe ha magasabb dimenziókból beavatkozunk, azt a benne élők nem fogják érzékelni. Egy ilyen beavatkozás a 3D-ből nézve nem hirtelen történik, vagy ha igen, az ritkán történik a jelenben. Azért nem, mert ha a beavatkozás célja a jelen, akkor az eseményeknek az odáig fejlődése csakis a múltból történhet. Létezik ennél drasztikusabb beavatkozás, ami a jelenben zajlik, ám azt a 3D-ben azért nem venni észre, mert a Föld Hologramba bekötéskor az embernek lesz családja, barátai, munkahelye és múltja. Amire mindenki mint megtörtént dolgokra fog emlékezni.

Ha egy kómás embernek a tudata magasabb dimenzióba emelkedik, annak ugyanúgy ki fog alakulni a dimenziók közötti kapcsolata innen odáig. Egy másik megfigyelésem alapján arra következtetek, hogy ez a kapcsolat egy olyan 3D-s valóságban, ahol már jelen vannak a magasabb dimenziók, szintén manifesztálódik, vagyis élő emberek csoportja jelenik meg, akik különböző dimenziószinten vannak. Ha mindez hirtelen történik, ezeknek az embereknek nem lesz lehetőségük a felfejlődésre és mivel a kóma sem tekinthető normális állapotnak, ők sem mind lesznek azok.

- Fel tudnál ébreszteni valakit a kómából?
- Ez nagyon komoly szervezőmunkát jelent, aminek csak egy apró momentuma az, amit te a lényegnek látsz.

Ha valaki az orvostudomány mai állása szerint szeretne valakit a kómából ébreszteni, arra leginkább maga a kómába esett ember fog haragudni. A kómába esett ember nem fogja tudni sem azt, hogy ő kómába esett, sem azt, hogy a jelenléte forrása egy abnormalitásba került fizikai test. Ráadásul mivel a fölső dimenziókba ritkán kerül egyéni tudat, sokkal nehezebb az ilyen dolgokat önmagunkban beismerni, pláne ha így az ember kollektív központként jelenik meg fönn szintén hirtelen. A helyzet tehát az, ha ismerünk kómába esett embert, könnyen lehet, hogy tele vagyunk olyan ismerősökkel, akik ennek a kómába esett embernek a kivetülései.

Ez a megközelítés egyrészről messze meghaladja azt, amit a tudomány képes lenne a mai világképébe beilleszteni, másrészről olyan teológiai kérdéseket feszeget, amiket a vallás sem tud a mai világképébe illeszteni. Egy tudós világa a bizonyítékokra épül, azaz egy ébresztésnél tőlem azt várná el, hogy odamenve egy ilyen emberhez "csiribú csiribá" felébresszem és ő felébred. Amit tulajdonképp egy átveréssel is meg lehetne elméletben tenni, hiszen ha képes vagyok arra, hogy őt megszállva én ébredjek a testében, azt ő bizonyítéknak fogja tekinteni. Azért nevezem magam elméleti spiritisztának, mert olyan kérdésekkel foglalkozom, amikkel egy gyakorlati spiritiszta nem és előttem is nagy kérdés az, hogy ennek az elméleti tudásnak lehetséges-e a gyakorlatba fordítása.

- Ha te ébrednél így valaki testében, attól ő ugyanaz az ember lenne, aki volt?
- Ha megkérdeznéd bármelyik kómából felébredt embert, hogy ugyanaz az ember-e, aki előtte volt, szerintem egy se válaszolna igennel.Vissza

Ez a fickó nem fikció